Zoeken naar dames uit

Uw zoekactie voor dames uit leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Dus dames: wil je eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
23 dagen
Pervers dikkertj 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil
Zijn er koppels/dames/mannen die graag eens een pervers dikkertje wil gebruiken zoals u het wilt?  
23 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel dus niet langer en stuur me een mailtje. Benieuwd wie de stap durft te zetten.... Volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
23 dagen
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er dames die graag eens lachen met een klein lulletje? Ik stuur graag een foto: ik ben slank en sportief  
24 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel dus niet langer en stuur me een mailtje. Benieuwd wie de stap durft te zetten... Volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
25 dagen
MDC 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Online contact !
Ik wil het even wat rustiger aan doen met het praktiseren van BDSM als Dominant maar omdat het verlangen nog steeds heel sterk is ben ik op zoek naar een dame met onderdanige gevoelens om online fantasieën , verlangens en ervaringen mee uit te wisselen via mail. Samen opwindende scenario's bedenken, ervaringen uitwisselen en heerlijk fantaseren over BDSM. Elkaar online een beetje aftasten en de spanning opbouwen tot een spannende climax op afstand. Ervaring of leeftijd niet van belang. Vooralsnog online contact, maar je weet nooit wat er nog meer uit voort kan komen. Zijn er dames die dit ook wel zien zitten?  
26 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel dus niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd wie van jullie toch de stap durft te zetten.... volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
28 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd wie van jullie toch de stap durft te zetten.... Volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
Belletv 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geile nylondate
Hey ik ben Belle 53 185 98 20x4 uit waasland en zoek zowel dames als onbehaarde mannen voor geile sex in panty. Graag reageren met foto. Zou ook graag nylongroepje maken die maandelijks es samenkomen. X  

Geile nylondate
  1   2   3